33, alive and kicking!

33, alive and kicking! 

Hoeraaaaaa! Vandaag mag ik 33 kaarsjes uitblazen, vandaag is het feest :-)! Ik vind jarig zijn echt superleuk. Ik vind 33 jaar zijn nu al de max! Een dubbel getal, dat kan alleen maar goeds betekenen. Ik ga mezelf vandaag trakteren op een heerlijke Latte Machiatto en tussen het werken door een paar uurtjes ‘niets moet en alles mag’. Zalig!

Een verjaardag vind ik altijd een fijn moment om stil te staan bij het afgelopen jaar en al even te dromen over het jaar dat volgt. Rond oudejaar stond ik al even stil bij 2020 en was de rode draad de zalige uitdagingen die ik mocht beleven in januari/februari/maart en dan de bruuske stilstand die ontstond vanaf maart. Het is me een levensjaartje geweest.

Het is echter niet allemaal coronakommer en kwel. Als ik terugkijk zie ik wat een vooruitgang ik nog gemaakt heb sinds het begin van het jaar. Waar ik in januari nog vol vage dromen en ideeën zat kreeg ik doorheen het jaar steeds een duidelijker beeld over het verhaal dat ik in de wereld wil zetten. De workshop ‘Embrace your voice’ werd een vast en gewaardeerd onderdeel van mijn aanbod en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik koos voor zelfzorg en begeleiding bij stress als het fundament van mijn coachings. Ik genoot enorm van het herontdekken van de singersongwriter in mezelf en popel ongelofelijk hard om de resultaten te delen met jullie.

Vandaag word ik 33 jaar en ik ben er meer dan ooit klaar voor. Want in dit nieuwe levensjaar heb ik nog allerlei spannende plannen. Op mijn 33ste zal ik mijn eigen muziek de wereld in sturen. Het is geleden van toen ik ongeveer 16 was dat ik nog een eigen nummer schreef en toen zong ik het enkel voor mijn toenmalige klasgenoten. Ditmaal ga ik véééééél ruimer :-). 

Misschien wordt mijn 33ste verjaardag wel het jaar waarin ik eindelijk die roman begin te schrijven die al een eindje aan het groeien is in mijn hoofd? 

Mijn 33ste levensjaar wordt het jaar waarin ik jullie uitdaag met een zelfzorg-challenge en waarin ik jullie graag verder inspireer naar een relaxed leven vol veerkracht, zelfzorg en balans. Stay tuned!

33, alive and kicking! Woohoow!