Huwelijk Aurelie en Ruben

Gisteren mocht ik, samen met de geweldige Xavier, zingen op het huwelijk van Aurelie en Ruben. Altijd heel erg fijn om te mogen doen. Je bent een onderdeeltje van vaak één van de mooiste momenten momenten uit een leven. Heel erg dankbaar. Deze keer hadden ze gekozen voor enkele heel intieme, zachte nummers. Het was tot voor kort altijd de meest logische stap voor mij om de souldiva in mezelf naar boven te halen. Ik leerde echte recent heel veel bij over de kracht van zacht zingen en zingen vanuit je hart. Het werd een warme viering -heel mooi in elkaar gestoken door de getuigen- en ik vond opnieuw dat plekje in mijn hart waaruit de klank precies vanzelf komt.

Dat mijn nichtje er ook was (dat wist ik niet op voorhand) EN dat ik een nummer zong dat ik ook bij haar had gezongen maakte van alles een prachtig geheel.

Ik ben heel blij met de souldiva in mezelf, maar ben toch van plan dat zachte meisje ook een keer meer naar boven te halen!

Trouw je binnenkort? Of ken je mensen die trouwen? Geef dan gerust een seintje! Wij staan alvast te trappelen om veel huwelijksdagen muzikaal te versterken!!

#singing #loveit #huwelijk #dankbaar #intiem #liefde #leefjemooisteleven #dromennajagen #mommysgotamission