Mantra-cirkel

Sing to heal

Tijdens een mantra-cirkel creëer ik voor jou de ruimte en tijd om je dagelijkse bezigheden even te parkeren.
Om te vertragen. 

Anderhalf uur pure ontspanning en ontladen.

Met mijn (grotendeels) zelfgeschreven mantra's - begeleid op gitaar, piano en kalebas - neem ik je mee op een ontspannende en helende reis door je lichaam. 
Het zingen zorgt ervoor dat je even helemaal los kan komen van je gedachten en al je zorgen kunt afgeven. 
Je gaat achteraf een heerlijke, diepe nachtrust tegemoet en staat de dag nadien op met meer energie

Je hoeft geen schrik te hebben als je nog nooit gezongen hebt. Het gaat immers niet om goed of fout, maar om genieten en plezier beleven. 

De workshop gaat door in mijn woning in Aalbeke (Kortrijk). We maken het gezellig met kaarsjes, een lekker theetje, kussens en eventueel een warm dekentje. 

We starten de avond met een intuïtieve en meditatieve oefening waarbij ademhaling centraal staat. Ik begeleid je er doorheen. Van daaruit maken we klank en zingen we heerlijk deugddoende mantra's. 

Kom heerlijk meegenieten! 

Schrijf je nu in voor een maandelijks heerlijk uurtje ontspanning in mijn gezellige living in Aalbeke. We verbinden, relaxen, ademen en zingen anderhalf uur. Nadien ga je helemaal ontspannen en vol energie terug naar huis. Tijdens de workshop kan je genieten van een lekker theetje of een verfrissend glaasje water. 

Je kan kiezen tussen de volgende opties: 

 - De zomerreeks van 3 sessies voor 53,- euro (woensdag 14 juni, 12 juli en 23 augustus, telkens om 19u30).

 - Een losse deelname voor 18,- euro. 

Locatie: Lauwsestraat 37 in Aalbeke
Tijdstip: 19u30 tot ca. 21u

Mantra-workshop op maat. 

Op vraag kan deze workshop op externe locaties gegeven worden. Deze kan ook uitgebreid worden met andere oefeningen en thema's. Voor meer informatie en prijzen, mail gerust naar info@grietsamain.be