Coaching in persoonlijke groei en relaxatie.

Op naar een meer ontspannen en energieke jij!

Wil jij graag 1-op-1 met mij aan het werk? De verdieping ingaan? Persoonlijke begeleiding krijgen om dieper te ontspannen, zaken los te laten en rust te vinden? Dan herken jij je wellicht hierin: 

Waar is al je energie naartoe? 

Er komen elke dag ontzettend veel prikkels op je af. Je hebt wel vaker het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Sommige dagen breng je door in een permanente staat van vermoeidheid en je vraagt je wel vaker af ‘Is het dit nu?’. Je energiepeil zakt elke dag stevig onder nul en zorgt ervoor dat je ’s avonds enkel in staat bent om te crashen in de zetel. In moeilijke gesprekken of situaties wordt je heel snel kwaad of sluit je je net volledig af. Soms lijkt het alsof je jezelf steeds meer kwijtraakt...

Coachingstraject

In het 'Embrace yourself'-coachingstraject neem ik je gedurende 3à4 maanden mee voor een deep dive in jezelf en je leven. Samen zoeken we uit waar je energie verliest en wat jou energie geeft. Ik reik je praktische tools aan die je helpen om je leven terug met beide handen vast te grijpen. 

Mail naar info@grietsamain.be voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek.