Mantra's zingen (Embrace your voice)

Het leven raast je voorbij aan 200 km/uur. Soms crash je ’s avonds in de zetel en kijk je TV terwijl je ondertussen op je GSM scrolt. In je bed vraag je je af waar alle tijd gebleven is. Je voelt dat je wat gespannen bent. Als je opstaat ben je nog moe, heb je misschien wat hoofdpijn en vraag je je af hoe je de dag zal doorkomen. ’s Avond herhaalt hetzelfde scenario zich en vraag je je af… Is het dit nu?

Embrace your voice

In ‘Embrace your voice’ geef ik je de kans om de dagelijkse bezigheden te parkeren en te vertragen. Een uurtje pure ontspanning met zang- en ademhalingsoefeningen. Eenvoudige liedjes en mantra’s, begeleid op gitaar en piano, zorgen voor een ontspannende en helende reis door je lichaam. Het zingen zorgt ervoor dat je even helemaal los kan komen van je gedachten en al je zorgen kunt afgeven. Je gaat achteraf een heerlijke, diepe nachtrust tegemoet en staat de dag nadien op met meer energie. Je hoeft geen schrik te hebben als je nog nooit gezongen hebt. Het gaat niet om goed of fout, maar om genieten en plezier beleven.  

Online 'Embrace your voice'

We verbinden online met elkaar en de andere deelnemers via Zoom. Het voordeel van zo'n online sessie is dat je gezellig vanuit je eigen coconnetje (in je pyjama als je dat wil) uit volle borst kan meezingen. Er is geen enkele reden voor schrik of schroom, want niemand kan je horen zingen. Alle microfoons staan uit. Behalve die van mij natuurlijk. :-) De online sessies gaan meestal door op woensdagavond. Kijk zeker eens op de agenda voor de volgende data en maak hieronder je keuze voor een sessie of abonnement. 

Offline 'Embrace your voice' **

Deze workshop gaat door in mijn praktijkruimte in Aalbeke. We maken het gezellig met kaarsen, een heerlijk theetje en eventueel een deken of kussen. We vormen een cirkel en van daaruit doen we adem- en stemoefeningen en zingen we eenvoudige liedjes en mantra's.

Neem zeker een kijkje op de kalender voor toekomstige data. 

'Embrace your voice' op maat

Op vraag kan deze workshop op externe locaties gegeven worden. Deze kan ook uitgebreid worden met andere oefeningen en thema's. Voor meer informatie en prijzen, mail naar info@grietsamain.be.