Zangeres

Griet, solo en intiem III

Een heerlijke, muzikale mix van covers met een ‘Griet-sausje’ EN eigen muziek die recht uit mijn hart, vingers en singersongwritersziel vloeit.

In november ’19 werd mijn allereerste solo-project geboren: 'Griet, solo en intiem'. De lieve Nancy en Les van Salon En-Vie gaven me de kans om in hun gezellige eet-en ontmoetingsplekje dit optreden voor de eerste keer in de wereld te zetten. En het werd een FANTASTISCHE avond. Het klopte, het was heerlijk, het was deugddoend en het was het perfecte startschot.

Wat oorspronkelijk begon als een muzikale wandeling doorheen pop- en soulnummers die mij typeren evolueerde verder. Het welbekende c*****virus strooide even roet in het eten, maar weerhield me niet om mijn solo-project verder te laten groeien en bloeien. In augustus '21 stond ik er opnieuw, in het gezellige atelier van Omni terra . ‘Griet, solo en intiem’ was niet meer alleen een muzikale wandeling doorheen verschillende covers, maar de singersongwriter in mezelf vond ook terug de weg naar buiten. 

Op 27 november 2021 ging de recentste editie door van 'Griet, solo en intiem' bij Omni Terra, samen met mijn vaste pianist Xavier Van Betsbrugge. Het was een fantastische avond vol eigen muziek, afgewisseld met covers tot hun essentie herleid! 

Volg ons zeker via de website, nieuwsbrief en social media om zo op de hoogte te blijven van nieuwe concertdata.