Mijn missie is om mensen te inspireren en helpen, met als doelstelling hen te leren ontspannen, (terug) plezier leren beleven en in hun kracht komen te staan. Dat doe ik op verschillende manieren:

🎵 ‘Embrace your voice’ is een workshop waarin de klemtoon vooral ligt op genieten en helen. We ontdekken de relaxerende, helende en transformerende krachten van onze stem door het zingen van eenvoudige liedjes, klanken en mantra’s.

🎵 Bij de workshop of individuele sessies ‘Ontdek je stem’ ligt de nadruk meer op zangtechniek. We leren een aantal basics rond ademhalingstechnieken, zingen vanuit je hart en loskomen uit je lichaam. We leren zingen met plezier en passie. In een individuele coaching krijg je tips en oefeningen op maat.

🎵 In een ‘zelfzorg- en balanscoaching’ luister ik naar je verhaal via gesprek of creatieve methodieken. We gaan op zoek naar jouw moeilijkheden, struikelblokken en blokkades. Ik rijk je praktische tools en tips aan zodat je steviger in je schoenen komt te staan, beter voor jezelf zorgt en je energie opnieuw in balans krijgt.

🎵 Met een ‘blog of verhaal’ af en toe hoop ik jullie te inspireren. Soms een kleine vlucht uit de alledaagse realiteit. Soms net een verhaal over die alledaagse realiteit.

🎵 Als ‘zangeres’ hoop ik jullie harten te verwarmen met eigen muziek en covers. Offline, maar soms ook online.