Coaching, workshops en optredens die bruisen van expressiviteit, creativiteit en energie.

Ik ben Griet Samain. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werkster in 2009 en ben sindsdien geruime tijd aan de slag geweest als begeleidster op het werkveld. Als kind was ik altijd aan het zingen en dansen. Mijn broers vervloekten me regelmatig om het ‘blauwdraaien’ van de (toen nog op cassette) muziek van ‘Kinderen voor Kinderen’. 32 jaar later ben ik trotse mama van Ella en Marie, echtgenote van Wannes , gepassioneerd zangeres en coach en administratief medewerker bij het Conservatorium in Kortrijk/Aalbeke.

In september ’19 richtte ik ‘Mommy’s got a mission’ op. Mijn eigen zielsmissie waarmee ik hoop de wereld een beetje warmer, mooier en positiever te maken.

Mijn allergrootste passie is zonder enige twijfel ‘zingen’. Op het podium voel ik me thuis. Jarenlang heb ik me afgevraagd of ik niet beter een professionele opleiding ‘zang’ had gedaan. Het is overduidelijk dat ik in flow ben als ik mag/kan zingen. Nu begin ik echter te begrijpen waarom dit niet perse een foute keuze was (en ah, ik ben nog jong, dus wie weet!). Het leven leerde me, op een behoorlijk stevige manier, wat zingen nog meer kan betekenen dan simpelweg genieten van de klanken. Ik leerde een nieuwe kant van ‘de’ stem kennen, namelijk de helende kant.

Naast het zingen voel ik ook een heel grote passie voor persoonlijke ontwikkeling. Als hulpverlener voelde ik al dat mensen helpen ook mijn ‘flow’ is, maar toch voelde de sociale sector niet helemaal als mijn thuis. Enkele jaren geleden begon ik me te verdiepen in persoonlijke groei/coaching en voelde ik dat dat het ontbrekende puzzelstukje was.

Waarom ben ik dan ondernemer geworden? Omdat ik in elke vezel van mijn lichaam voel dat ik daarmee iets te doen heb. Als ik zing of iemand kan helpen met zijn persoonlijke groei dan voel ik een intense dankbaarheid. Een dankbaarheid omdat ik doe wat ik het liefste doe. Als ik iets losmaak bij mensen, een emotie of een inzicht, dan verwarmt dit mijn hart enorm. Dat is mijn flow… zonder enige twijfel!

Waar ik van droom? Om op een dagje mensen te helen met mijn stem… Om te zingen voor iemand en te weten dat ik daarmee een zaadje plant dat hen de kracht geeft om sterker en meer ontspannen in het leven te staan.

Waarom ‘Mommy’s got a mission’? Ik ben een mama, met hart en ziel! Maar ik ben ook een mama met een missie! Ik wil mijn kennis, ervaringen en stem delen om mensen te inspireren zodat ze leren ontspannen, plezier beleven en in hun kracht komen te staan. Ik wil de boodschap brengen dat zingen, en bij uitbreiding alle muziek, enorm voedend en genezend is. Ik maakte een grote sprong in mijn persoonlijke groei en wil jou daar ook heel graag mee helpen.

I’m a mommy with a mission… A mission to sing, to coach, to express, to grow, … to do whatever your heart desires.!