Mommy's got a mission

Mommy's got a mission

Ik ben Griet Samain. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werkster in 2009 en ben sindsdien geruime tijd aan de slag geweest als begeleidster op het werkveld. Ik ben trotse mama van Ella en Marie, echtgenote van Wannes, zangeres en coach.

Mijn allergrootste passie is zonder enige twijfel ‘zingen’. Als kind was ik altijd aan het zingen en dansen. Op het podium voel ik me thuis. Jarenlang heb ik me afgevraagd of ik niet beter een professionele opleiding ‘zang’ had gedaan. Het is overduidelijk dat ik in flow ben als ik mag/kan zingen. Nu begin ik echter te begrijpen waarom dit niet perse een foute keuze was (en ah, ik ben nog jong, dus wie weet!). Het leven leerde me, op een behoorlijk stevige manier, wat zingen nog meer kan betekenen dan simpelweg genieten van de klanken. Ik leerde een nieuwe kant van ‘de’ stem kennen, namelijk de helende kant.

Naast het zingen voel ik ook een heel grote passie voor persoonlijke ontwikkeling. Als hulpverlener voelde ik al dat mensen helpen ook mijn ‘flow’ is, maar toch voelde de sociale sector niet helemaal als mijn thuis. Enkele jaren geleden begon ik me te verdiepen in persoonlijke groei/coaching en voelde ik dat dat het ontbrekende puzzelstukje was.

Mijn droom is om mensen te helen en tot diepe ontspanning te brengen met mijn stem… Om te zingen voor iemand of samen met iemand en te weten dat ik daarmee een zaadje plant dat hen de kracht geeft om sterker en meer ontspannen in het leven te staan.

Waarom ‘Mommy’s got a mission’? Ik ben een mama, met hart en ziel! Maar ik ben ook een mama met een missie! Ik wil anderen helpen om diep te leren ontspannen en te leren vertrouwen op hun lichaam zodat ze elke dag met meer energie en plezier in het leven staan. Ik wil de boodschap brengen dat zingen, en bij uitbreiding alle muziek, enorm voedend en genezend is. 

I’m a mommy with a mission… A mission to sing, to coach, to express, to grow, … to help you do whatever your heart desires.!