Er zijn heel wat gelegenheden waarbij het een enorme meerwaarde is om live-muziek te brengen.

  • De dag dat jullie in het huwelijk stappen is een dag om nooit meer te vergeten. Ik help je graag om deze dag nog mooier te maken met live-muziek. Dat kan tijdens de viering , tijdens de receptie of het avondfeest.
  • Op een begrafenis help ik jullie graag om het verdriet een plaats te geven of emoties toe te laten aan de hand van weloverwogen muziek.
  • Ook andere gelegenheden zoals een verjaardagsfeest, tuinfeest, nieuwjaarsreceptie, enz. zijn de perfecte momenten om te kiezen voor live-muziek.

Ik pols naar jullie voorkeur en ideeën. We kunnen samenzitten om te bekijken welke liedjes/muziek jullie in gedachten hebben. Misschien zijn er bepaalde nummers met een speciale betekenis? We proberen deze nummers mee te nemen in het repertoire. Afhankelijk van de muziek, de voorkeur, het budget, … wordt de band samengesteld. Misschien heb je een voorkeur voor piano, gitaar of beide. Wil je meerdere zangers/zangeressen? Misschien heb je liefst een volledige band met drums en bas? Alles is bespreekbaar! Neem gerust contact op voor meer info.

We werken telkens met onze eigen geluidsinstallatie. Op de dag van jullie gelegenheid komen wij ruim op voorhand naar de locatie om onze installatie klaar te zetten en geluid af te stellen zodat alles perfect klinkt tijdens het optreden.

Prijs op aanvraag. Neem gerust contact op.