(Sound)Relaxatie

In een relaxatiesessie breng ik jouw energie terug in balans. Aan de hand van relaxatietechnieken, sound & muziek op verschillende instrumenten, ademhalingsoefeningen, mijn (zang)stem en zachte aanrakingen breng ik jouw lichaam helemaal tot rust.

In een kort gesprekje vooraf pols ik naar jouw struggles en verlangens. Deze energie neem ik mee doorheen de sessie. Ik begeleid jou naar diepe ontspanning en verwen je daarna met een heerlijk klankbad, een visualisatie of fysieke relaxatie, op basis van jouw noden. Er ontstaat ruimte om terug voluit te ademen EN te leven. Je kan na zo'n sessie meer en/of diepere rust ervaren en een gevoel van ontlading. Kortom, jij mag eventjes simpelweg puur genieten en nadien opgeladen en gevoed terug in het dagelijks leven stappen.

Soms graven we samen wat dieper en gaan we actiever aan de slag met jouw vragen en verlangens. Via een gesprek zoeken we naar jouw beperkende overtuigingen en jouw behoeften. Ik reik je concrete tools en oefeningen aan die je helpen om veerkrachtiger en rustiger in het leven te staan. We gebruiken daarbij je lichaam en (eventueel) je stem als anker.

***********

Praktisch

Een individuele sessie duurt 60 minuten. De bijdrage is 60 euro (excl. BTW, indien van toepassing). 

Een sessie boeken kan via info@grietsamain.be

Opgelet! 
Annulering dient 48u op voorhand te gebeuren via e-mail zodat iemand anders jouw plek kan innemen. Indien dit niet gebeurt wordt de sessie alsnog aangerekend. 

Reacties van klanten