Embrace your voice (workshop)

In een workshop 'Embrace your voice' ligt de klemtoon op genieten en helen. Door het zingen van eenvoudige liedjes, mantra's en klanken ontdekken we de relaxerende, helende en transformerende krachten van onze stem. Er is ruimte en aandacht voor ademhaling en stemplaatsing, maar de klemtoon ligt niet op techniek. De klemtoon ligt op het plezier om (samen) te zingen. Laat je mee glijden in de heerlijke sfeer van diep resonerende klanken en geniet van de vrijheid die je voelt tijdens het zingen. Je hoeft geen schrik te hebben als je nog niet vaak (of nooit) gezongen hebt, de melodieën kunnen heel snel opgepikt worden.

De eerste edities van deze workshop vielen heel hard in de smaak. Voor elke deelnemer had het een ander effect, maar iedereen ging naar huis met een verwarmd hart. De energie die telkens loskwam voelde onbeschrijfelijk goed!

Kostprijs voor een losse workshop: 12 euro per persoon
Locatie: Lauwsestraat 37, 8511 Aalbeke. 

Zin om mee te doen?
Neem zeker een kijkje op de kalender voor komende workshops en andere activiteiten, schrijf je hier in of stuur me een berichtje om een plekje te reserveren.

Ik kijk er alvast naar uit!

Enkele reacties: