Ontdek je stem (workshop)

Je stem ontdekken gaat voor mij veel verder dan enkel zingen met de juiste ademhalings- en stemtechnieken. Via 'ontdek je stem' wil ik je graag helpen bij jouw zoektocht! Misschien herken je één van de volgende vragen:

Ik zing supergraag, maar voorlopig enkel onder de douche...
Ik worstel met hoge noten...
Ik heb het moeilijk om op de juiste toon te zingen...
Ik zing al in een koor, maar droom van een solo...
Telkens als ik moet zingen of spreken voor publiek heb ik daags voor- of nadien een verkoudheid en krijg ik een hese stem...
...

Herkenbaar? Of misschien heb je nog een andere vraag? 

Je bent van harte welkom! Ik help je graag op je ontdekkingstocht naar je eigen stemgeluid! Want zingen is supergoed! Er komt een fantastisch gevoel vrij als je onbevreesd je prachtige stem kan gebruiken. 

In een groep van minimum 3 en maximum 5 personen gaan we enerzijds aan de slag met traditionele stem- en zangtechnieken. Ik leer jullie stap voor stap een aantal basics rond ademhalingstechnieken, stemtechnieken, zingen vanuit je hart en loskomen in je lichaam. Anderzijds leer ik jullie zingen vanuit het hart en de buik. Zingen met plezier en passie. We leren enkele eenvoudige liedjes aan en ik  geef jullie tips en oefeningen mee waar je zelf mee aan de slag kan. 

Kostprijs: 17 euro/persoon (ca. 1u)
Locatie: Lauwsestraat 37, 8511 Aalbeke

Zin om mee te doen? Neem dan een kijkje op de kalender voor komende workshops en andere activiteiten, schrijf je hier in of stuur me een berichtje om een plekje te reserveren.

Meer zin om individueel aan de slag te gaan? Neem dan zeker een kijkje bij zang- en stemcoaching.

Staat voor jou vooral het genieten van het zingen centraal? Wil je al zingend ontspannen en helen? Neem dan zeker een kijkje bij mijn andere workshop 'Embrace your voice'. 

Enkele reacties na deze workshop: