Zelfzorg- en balanscoaching met Griet. 

Op weg naar een leven waarin zelfzorg en balans centraal staan.
Opnieuw een connectie tussen hart, lichaam en ziel. 

Tegenwoordig zie ik meer en meer mensen rondom mij die de strijd in onze jachtige maatschappij lijken te verliezen. Lopen van de ene afspraak naar de andere, amper tijd nemen om te eten, scrollen op de gsm tot ’s avonds laat en dan niet kunnen slapen. Ik zie mensen die van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat in actie zijn en nooit eens echt bewust hun leven beleven. Ik zie mensen met hartkloppingen, hoofdpijn, verkrampte spieren, spijsverteringsproblemen, zware PMS en ga zo maar door. En elke keer weer breekt mijn hart. We boffen superhard, wij mensen. Met een prachtig, wonderbaarlijk lichaam dat ons in leven houdt. Met Moeder Aarde die ons een thuis geeft. Met eindeloze mogelijkheden om te genieten van het leven. En toch lopen we er zo vaak aan voorbij.

Is dit voor jou herkenbaar? 

Heb je vaak last van stress?
*
Wil je meer genieten? Meer ontspannen?
*
Loop je vast in het leven?
*
Heb je een gebrek aan energie?
*
Werk je je vermoeidheid soms uit op je omgeving? 
*
Leef je je leven op automatische piloot?

Ik help je heel graag verder als coach...

💥

Hoe zou het zijn mocht jij...

meer energie hebben?

minder streng zijn voor jezelf?
*
Jezelf goed genoeg vinden? 

veel vaker kunnen ontspannen? 

vol in het leven kunnen staan en bewust genieten van dingen? 

meer balans en focus ervaren in je leven?  

tijd voor jezelf kunnen nemen, zonder schuldgevoel? 

meer leven vanuit vertrouwen? 

Coaching

Ik sta elke dag op met het verlangen om mensen beter te leren omgaan met de stress van het dagdagelijkse leven. Het verlangen om mensen terug te laten samenwerken met dat prachtige lichaam. Het verlangen om mensen terug plezier te laten beleven in het leven en bewust elk moment te ervaren. Balans... Het is en blijft een werk van elke dag. Maar het is zo boeiend. Want elke dag leer je weer iets nieuws.

Een eindje geleden deelde ik in mijn stories op Instagram, na een coachingssessie, een spontane ingeving.
“Hopen dat de ontspanning ruimte creëert voor inspiratie, energie, zelfliefde en bewustzijn”
Misschien was deze ingeving wel helemaal niet zo toevallig, want dit zijn een aantal van mijn drijfveren. De reden waarom ik doe wat ik doe.

Als coach help ik je graag beter omgaan met de stress van het dagdagelijkse leven. Je leert bewust kiezen voor goede en gezonde gewoontes. Je  ontdekt je eigen ritme en leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Ik help je om terug connectie te maken met je hart en je lichaam, zodat je ontspannen door het leven kan gaan en genieten van alles wat je tegenkomt op je pad. 

In een coachingstraject gaan we via 1-op-1 gesprekken en/of oefeningen/technieken op zoek naar jouw moeilijkheden,  struikelblokken en blokkades. Vanuit mijn eigen opleiding, kennis en ervaringen bied ik je een persoonlijke, gepassioneerde en creatieve  aanpak waarin ik je praktische tools en tips aanreik. En als jij dat fijn vindt giet ik er heel graag een muzikaal sausje over.

Resultaat

Meer balans, meer plezier en een hoger bewustzijn waardoor je het leven intenser ervaart. Je komt steviger in je schoenen te staan en hebt meer energie. Het doel is om je passie aan te wakkeren en ervoor te zorgen dat je elke ochtend met plezier uit je bed stapt. 

Investering

Een coachingssessie duurt gemiddeld 1 uur en kost 50 euro.
Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje via info@grietsamain.be of klik hier.

Boek hier een sessie. 

Enkele reacties

Lieselot schrijft: 

Mommy’s got a mission, ik kan er alleen maar enthousiast over zijn. Griet weet als coach perfect wat ze wilt bereiken. Aan de hand van verschillende gesprekken, oefeningen weet ze wat ik nodig heb. Wat Griet mij aanraadde was/is voor mij soms best confronterend, maar tegelijkertijd is het ook een eye-opener. Griet stelt mij op mijn gemak en ik kan er volledig mezelf zijn. Balans… het blijft een werkwoord. Maar hé, laat je er zeker niet door afschrikken. Elke stap is het waard! En Griet kan je daar perfect bij ondersteunen!

PS: haar gezichtmassage is vant beste! hihihaha