Zangeres

Griet, solo en intiem III

Een heerlijke, muzikale mix van covers met een ‘Griet-sausje’ EN eigen muziek die recht uit mijn hart, vingers en singersongwritersziel vloeit.

In november ’19 werd mijn allereerste solo-project geboren: 'Griet, solo en intiem'. De lieve Nancy en Les van Salon En-Vie gaven me de kans om in hun gezellige eet-en ontmoetingsplekje dit optreden voor de eerste keer in de wereld te zetten. En het werd een FANTASTISCHE avond. Het klopte, het was heerlijk, het was deugddoend en het was het perfecte startschot.

Wat toen nog een muzikale wandeling doorheen pop- en soulnummers was, evolueerde verder. De corona-tijden inspireerden en de singersongwritersziel in mij herleefde. Ondertussen is ‘Griet, solo en intiem’ uitgegroeid tot een mix van eigen songs en enkele covers die mij typeren. Ondertussen vonden er al meer dan 8 edities plaats en komen er steeds meer eigen songs. 

Reactie uit het publiek na een vorige editie:
Kippenvel, emotie, pure schoonheid, een warm hart en een liefdevolle boodschap.
Schitterende eigen nummers van Griet en haar snaren aanrakende stem.

Binnenkort staat er opnieuw een ligconcert gepland. Klik hier voor meer info en inschrijvingen

Daarnaast ben ik achter de schermen volop bezig met de uitwerking van een nieuw project. Later dit jaar hoor je daar zeker meer over. 

Volg me zeker op Facebook en Instagram voor meer informatie, klik door naar de kalender of abonneer je op mijn nieuwsbrief (onderaan de homepagina van deze website) voor meer nieuws over toekomstige optredens.