'Griet, solo en intiem'

Heb je een gezellige huiskamer, yogazolder of knusse schuur waar je graag een intiem concert wil laten doorgaan? 

Dan is mijn huidige solo-project misschien iets voor jou: 

‘Griet, Solo en Intiem’
Een heerlijke, muzikale mix van songs die recht uit mijn hart, vingers en songwritersziel vloeien EN covers met een ‘Griet-sausje’. 

In november ’19 werd mijn allereerste solo-project geboren. De lieve Nancy en Les van Salon En-Vie gaven me de kans om in hun gezellige eet-en ontmoetingsplekje dit optreden voor de eerste keer in de wereld te zetten. En het werd een FANTASTISCHE avond. Het klopte, het was heerlijk, het was deugddoend en het was het perfecte startschot.

Wat toen nog een muzikale wandeling doorheen pop- en soulnummers was, evolueerde verder. De corona-tijden inspireerden en de singersongwritersziel in mij herleefde. Ondertussen is ‘Griet, solo en intiem’ uitgegroeid tot een mix van eigen songs en enkele covers die mij typeren. Ondertussen vonden er al meer dan 8 edities plaats en komen er steeds meer eigen songs. 

Heb je een ideale plek om dit optreden te laten doorgaan? Contacteer me dan zeker via info@grietsamain.be en wie weet kunnen we bij jou een magisch, muzikale avond plannen. 

Info en prijzen op aanvraag. 

 

Sfeerbeelden