'Discover your voice' wordt 'Ontdek je stem'

Enkele maanden geleden lanceerde ik mijn 2 workshops, waaronder de workshop ‘Discover your voice’. Het gevoel dat ik had na de eerste editie was héél fijn. Het was absoluut een geslaagde avond en iedereen amuseerde zich. Er hing een ontzettend fijne vibe in de groep. Ik voelde echter tegelijk dat het misschien niet altijd voldoende zou zijn.  De liefde voor het zingen wordt ongetwijfeld wakker gemaakt tijdens zo’n workshop. Wat ik echter miste was de ruimte om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven. Iedereen heeft zijn of haar unieke stemgeluid, dus is persoonlijke aandacht onontbeerlijk. Het is belangrijk dat alles ruimte krijgt tijdens het zingen: ademhaling, ademsteun, inleving, zingen vanuit het hart, blokkades en emoties die een rol kunnen spelen, enz. Ik wil hier absoluut verder mee aan de slag. Dus voelde ik dat een beetje aanpassing/aanvulling nodig was… 

Voortaan gaat de ‘Discover your voice’ verder onder de naam ‘Ontdek je stem’. Je kan kiezen voor een workshop, groepssessies of individuele sessies. Via ‘Ontdek je stem’ wil ik je graag helpen bij jouw zoektocht! Misschien herken je één van de volgende vragen:

-          Ik zing supergraag, maar voorlopig enkel onder de douche…

-          Ik worstel met hoge noten...

-          Ik heb het moeilijk om op de juiste toon te zingen…

-          Ik zing al in een koor, maar droom van een solo…

-          Telkens als ik moet zingen of spreken in publiek heb ik daags ervoor of erna een verkoudheid en krijg ik een hese stem…

Herkenbaar? Of misschien heb je nog een andere vraag?

Je bent van harte welkom! Ik help je graag op je ontdekkingstocht naar je eigen stemgeluid! Want zingen is supergoed en gezond, en gaat veel verder dan enkel zingen met de juiste ademhalings- en stemtechnieken! Er komt een fantastisch gevoel vrij als je onbevreesd je prachtige stem kan gebruiken.

Wil je meer weten over ‘Ontdek je stem’? Klik dan hier voor meer (praktische) informatie. 

De mensen die ingeschreven zijn op de volgende workshop op 3 maart hoeven zich zeker geen zorgen te maken, die gaat gewoon door en ik heb er heel veel zin in!

Vragen? Contacteer me!