Embrace your voice online

Embrace your voice (online)

In deze workshop ligt de klemtoon op ontspannen. We ontdekken, elk vanuit ‘ons eigen kot’, de krachten van onze stem.

Ontspannende ademhalingsoefeningen en het maken van zachte klanken zorgen ervoor dat je heerlijk tot rust kan komen. Eenvoudige liedjes en mantra's, begeleid op gitaar en piano, zorgen voor een helende reis door je lichaam. Het zingen zorgt ervoor dat je even helemaal los kan komen van je gedachten en al je zorgen kunt afgeven. De ideale ontspanning in deze gekke tijden. De klemtoon ligt op het plezier om te zingen. 

Steek enkele kaarsjes aan, leg een warm dekentje, neem een lekker kopje thee en laat je mee glijden in de heerlijke sfeer van diep resonerende klanken. Geniet van de vrijheid tijdens het zingen. Je hoeft geen schrik te hebben als je nog niet vaak (of nooit) gezongen hebt, de melodieën kunnen heel snel opgepikt worden.

De workshop gebeurt online via zoom. Bij de bevestiging van je inschrijving krijg je een zoomlink doorgestuurd en alle praktische informatie. Ik log een kwartiertje op voorhand al in zodat je ruim tijd hebt en mogelijkheid om hulp te vragen als het niet lukt om in te loggen. Voor we starten geef ik alle praktische en technische details zodat we er een heel gezellige en deugddoende workshop van kunnen maken. Tijdens de workshop zelf zal je enkel mij horen zingen en muziek spelen. Vertraging op het internet en de klank zorgt ervoor dat we online niet alle stemmen samen kunnen laten klinken. 

Kostprijs voor een losse workshop: 12 euro per persoon

Neem zeker een kijkje op de kalender voor komende workshops en andere activiteiten of schrijf je meteen hier in. 

Benieuwd? Klik dan zeker eventjes door naar een klein voorsmaakje uit één van de vorige workshops:

 

Enkele reacties van deelnemers: